Traditionele telefoon centrales hebben hun beste tijd wel gehad, afgezien van het feit  dat de technische mogelijkheden soms beperkt zijn, is het gebruik veelal ook duurder dan bellen over VOIP.

VoIP (Voice over IP) biedt een groot aantal voordelen. Een volwaardige telefooncentrale tegen een laag maandelijks bedrag, lage gesprekskosten (40% tot 70% besparing op uw huidige kosten) en een optimale bereikbaarheid van uw organisatie.

                              

Via een Internetverbinding krijgt u toegang tot onze Hosted Telefonie. Uw bedrijf krijgt daarmee de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale. Denk daarbij aan doorschakelen van mensen die niet op kantoor zijn, een keuzeband die de klant direct naar de juiste medewerker kan leiden, voicemails met diverse teksten en nog veel meer. Een fysieke telefooncentrale in uw bedrijfspand is verleden tijd. Geen onderhoud meer of uren zonder telefoon. Met Hosted IP telefonie kunnen wij uw telefoontoestellen op afstand configureren en onderhouden.

Controleer een domeinnaam:

Contactgegevens