Het Bitdefender jaarlijks afrekenmodel biedt de volgende voordelen en functionaliteiten:

 

Stille en discrete beveiliging.

Het Bitdefender jaarlijks afrekenmodel waakt over de veiligheid van elk systeem, maar is tegelijk stil en discreet – Er is geen enkele tussenkomst van de gebruiker vereist, want de analyses, de updates en de configuratiewijzigingen worden centraal beheerd en meestal op de achtergrond uitgevoerd. De Bitdefender GravityZone Cloud Console bevindt zich in de Bitdefender cloud en is op elk moment beschikbaar.

Beveiligingstechnologie van topklasse.

Bitdefender biedt bedrijven verschillende geavanceerde beveiligingsniveaus: antivirus, antispyware, antiphishing, opsporing van Trojaanse paarden/rootkits en een complete, persoonlijke, bidirectionele firewall met intrusiedetectie. De Bitdefender-technologie behaalde de afgelopen jaren vrijwel iedere test de maximale scores (zie avg-test.org) en werd uitgeroepen tot de beste verdediging tegen e-dreigingen van 2014.

Een oplossing op basis van de Gravity-architectuur.

De Bitdefender Gravity-architectuur maakt gecentraliseerd beheer van verschillende Bitdefender beveiligingsoplossingen mogelijk, inclusief oplossingen voor de beveiliging van virtuele omgevingen. Deze architectuur, die is opgebouwd rond virtuele containers en als ‘kant-en-klare’ oplossing kan worden uitgerold, stelt grote ondernemingen en dienstenaanbieders in staat om hun klanten uitermate schaalbare oplossingen aan te bieden voor een complete beveiliging.

Als de beveiligingsbehoeften veranderen, is een upgrade of capaciteitsuitbreiding van de Bitdefender GravityZone Cloud Console niet nodig, want deze functionaliteiten en de uitbreidingscapaciteit die de klant van professionele beveiligingsoplossingen mag verwachten, zijn standaard beschikbaar. Dankzij de Bitdefender Gravity-architectuur voldoet Cloud Security for Endpoints aan de behoeften van bedrijven van elke omvang, inclusief zeer grote ondernemingen, op basis van één console die op maat kan worden aangepast.

De Bitdefender GravityZone Cloud Console levert controlediensten, genereert rapporten en waarschuwingen. Dat maakt deze oplossing bijzonder aantrekkelijk voor kleine en middelgrote ondernemingen, maar ook voor Managed Security Service Providers (MSSP), die de beveiligingsdienst aanbieden die door Bitdefender wordt gehost, of voor dienstenaanbieders en zeer grote bedrijven die de oplossing in hun eigen gevirtualiseerde datacenters hosten.

Optionele e-mail beveiliging en/of volume encryptie.

Als aanvulling op de virusbescherming biedt Bitdefender ook de mogelijkheid om tegen meerprijs (maar uiteraard ook jaarlijks gefactureerd op basis van werkelijk gebruik) e-mail beveiliging en/of volume encryptie in te regelen. De e-mail beveiliging vindt plaats op de Exchange Server. Volume encryptie biedt uitgebreid beheer voor native tools zoals Bitlocker (Windows) en FileVault (Mac).

Abonnementen

Bitdefender antivirus is beschikbaar in een aantal varianten. Prijzen zijn per werkstation/server/tablet:

  Basic Basic + encryption
Antivirus
Antimalware
Web en applicatiebeheer
Anti-phishing
Firewall met IDS
Scanoptimalisatie
Drive encryption
Prijs (per jaar) € 25,00 € 50,00

 

Controleer een domeinnaam:

Contactgegevens