Huizinga IT Diensten ontwikkeld alle soorten websites. Van een eenvoudige website tot een compleet online concept, alles is mogelijk.

Content Management System (CMS)

Bij veel websites heeft de klant de wens om zelf zijn website te onderhouden op het moment dat het hem het beste uitkomt. Huizinga IT Diensten heett speciaal voor deze klanten een Content Management Systeem ontwikkeld. Nadat de nieuwe website ontwikkeld is ontvangt de klant zijn inloggegevens. Hiermee kan hij eenvoudig zijn website voorzien van nieuwe informatie, nieuwsberichten, foto's en filmpjes. Uiteraard is het ook mogelijk om een bestaande website te voorzien van ons Content Management Systeem. Voor meer informatie en een demo, zie: www.hhwcms.nl

Webwinkel

Verkopen en kopen via internet is tegenwoordig erg populair bij zowel de zakelijke markt als particulieren. Heeft u interesse in een webshop, desgewenst met betaalmethodes als iDeal, Paypal of creditcard en koppelingen met uw leverancier(s), dan helpen wij u graag verder!

 

Eigen concept

Heeft u een uniek idee en wilt u dit laten uitwerken tot een website of webapplicatie, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Controleer een domeinnaam:

Contactgegevens